Door een drietal basisdiensten aan te bieden hebben we voor iedere vraag een passende oplossing tegen vaste tarieven. Dat is wel zo transparant en overzichtelijk.  Omdat iedere vraag uniek is kijken we samen wat in jouw specifieke situatie de beste optie is.  Het eerste intake gesprek is gratis.

Advies

Leg je complexe financiële kwestie aan ons voor, laat ons helpen je jaarrekening te ontcijferen of win informatie in over het inrichten van je administratie, budgetbewaking, het voeren van een effectief debiteurenbeheer, de verschillende ondernemingsvormen, het huren van een bedrijfspand of algemene voorwaarden. Ook kunnen wij je helpen bij hetopstellen, controleren en finetunen van je ondernemersplan

Abonnement

Word zes maanden gecoacht in het ondernemerschap of aspecten daarvan zodat je daarna selfsupporting kunt zijn. Wat krijg je ervoor: – maandelijks een afspraak waarin een aspect over het ondernemerschap wordt besproken. – Onbeperkt telefonisch support. – Dashboard scan + rapport / plan van aanpak a.d.h.v. jaarcijfers – prognose. – Begeleiding in het opstellen van een businessplan / begroting. – Lid worden van onze community. – Na beëindiging abonnement na 1 of een ½ jaar een APK (dashboardscan)

Knowledge

Volg workshops over allerlei topics die voorbij komen in het leven van een ondernemer. In groepen van ong. 12 deelnemers wordt in vier workshops uitleg gegeven over allerlei aspecten van het ondernemerschap. Iedere cursus heeft een thema. Financial awareness is erop gericht om jonge ondernemers bewust te maken van wat er financieel gebeurt in hun onderneming en hen te leren meer inzicht te krijgen in hun kengetallen.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN